Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Sortiment

Vårt sortiment

Vi erbjuder ett säsongsbetonat sortiment som styrs efter tillgång, vi vägleder dig så att du som kund kan känna dig trygg i att du gör hållbara val.
Fiskhallen Sorunda är den hållbara specialistgrossisten inom sjömat. Vi förser restauranger, hotell, kursgårdar och storkök i hela Sverige med råvaror och förädlade produkter från sjö och hav. Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners vill vi vara med och utveckla sjömatsbranschen. Genom att vara länken mellan fiskarens kunskap, kundens önskemål och ny forskning kan vi bidra till ett långsiktigt vattenbruk och fiske.
Sortiment

Julsortiment 2021

Här presenterar vi vårt fina utbud av fisk och skaldjur till julbordet. Du hittar olika sorters sill, vår egen produktion och även årets nyheter i julsortimentet. Smaklig läsning!
Sortiment

Picked by Sorunda

Picked by Sorunda är ett sigill för produkter och råvaror som är utvalda av oss på Sorundahallarna på grund av extra fin kvalitet och sortering. Håll utkik!
Sortiment

Egen produktion

I vår egen produktion rensas, sköljs, skivas och skärs havets alla läckerheter för att underlätta våra kunders vardag. Var inte rädd för att komma med egna önskemål, vi hjälper dig!
Sortiment

Levande skaldjur

Vi kan plocka upp skaldjur från våra vattentankar allt eftersom de säljs. Ofta kan våra kunder köpa skaldjur sju dagar i veckan. Ledtiden är bara några timmar, det är svårt att hitta färskare skaldjur än så.
Sortiment

Rökt, rimmat och gravat

Skulle det vara så att du inte har utrymme eller hinner röka, rimma eller grava själv, kan vi på Fiskhallen hjälpa dig med olika inläggningar, kall- eller varmrökt, rimmat och vi skivar/skär om ni behöver det.

Sortiment

Smakriket

Smakriket är ett sigill för råvaror och produkter med ett mycket tydligt ursprung och hög kvalitet som säljs genom Fiskhallen, Grönsakshallen Sorunda, Fällmans Kött och Martin & Servera.

 

Råvarukunskap

Råvarukunskap

Skaldjur

Skaldjur är ett ord som används i köket och även av fiskeribranschen. Det syftar till vattenlevande ryggradslösa djur med någon form av hårt yttre skal. Skaldjur kan delas in i två grupper. Kräftdjur till exempel kräfta, krabba, räka och hummer och blötdjur som till exempel musslor, snäckor och bläckfisk.
Råvarukunskap

Plattfiskar

Plattfisken simmar horisontellt. Oftast saknas både bukfenor och bröstfenor. De har munnar som går att skjuta framåt och ögonen är rörliga.
Råvarukunskap

Musslor

Musslor har högt näringsvärde och ingår i många maträtter i olika kök över världen. Låt dig inspireras av musslornas olika smak och egenskaper.
Råvarukunskap

Rom och kaviar

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.