Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Kontakt

Välkommen att bli kund hos Fiskhallen Sorunda

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners vill vi vara med och utveckla sjömatsbranschen. Genom att vara länken mellan fiskarens kunskap, kundens önskemål och ny forskning kan vi bidra till ett långsiktigt vattenbruk och fiske.
För oss på Fiskhallen Sorunda är det en självklarhet att ta ansvar för vår jord och alla varelse vi delar den med. Vi vill vara en positiv förändringskraft i samhället vi verkar i och eftersträvar hållbarhet i alla led. 

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör. Det är utifrån dessa värderingar våra kunder, leverantörer och vår personal upplever oss varje dag.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snabbt vi bara kan!

Vårt ansvar och våra värderingar

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör. Det är utifrån dessa värderingar våra kunder, leverantörer och vår personal upplever oss varje dag.

Vill du veta mer om Fiskhallen?

Våra fiskare

Våra fiskare

För oss på Fiskhallen Sorunda är det en självklarhet att ta ansvar för vår jord och alla varelser vi delar den med. Vi vill vara en positiv förändringskraft i samhället vi verkar i och eftersträvar hållbarhet i alla led. Tillsammans med våra leverantörer av sjömat strävar vi ständigt efter hållbarhet och respekt för våra hav och sjöar. Nedan finner du ett urval av våra leverantörer.
Om oss

Om oss

Fiskhallen Sorunda är den hållbara specialistgrossisten inom sjömat. Vi förser restauranger, hotell, kursgårdar och storkök i hela Sverige med råvaror och förädlade produkter från sjö och hav.
Kontakt

Kontakta oss

Här på vår kontakt- och hjälpsida hittar du våra kontaktuppgifter. Du hittar även svar på de vanligaste frågorna som vi får.
Om oss

Jobba hos oss

Fiskhallen Sorunda ska vara en mångkulturell arbetsplats som speglar samhället. Vår övertygelse är att mångfald berikar, och att det är en förutsättning för att skapa inkluderande och innovativa företag.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.