Till sidans huvudinnehåll
Jobba hos oss

Om oss

Jobba hos oss

Fiskhallen Sorunda ska vara en mångkulturell arbetsplats som speglar samhället. Vår övertygelse är att mångfald berikar, och att det är en förutsättning för att skapa inkluderande och innovativa företag.
Vi ger vår personal stor frihet samtidigt som vi förväntar oss ett stort ansvarstagande. Hög moral och god etik, människors lika värde är en självklarhet för alla som jobbar hos oss. Ett givet mål är att våra arbetsplatser ska vara hälsosamma och säkra med friska och trygga medarbetare.

Vill du bli en av oss på Fiskhallen Sorunda? Håll utkik efter lediga tjänster som publiceras nedan.

Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess och hur det går till att söka jobb hos oss, läs mer på vår koncerngemensamma jobbportal.

Vill du veta mer om Fiskhallen Sorunda?

Om oss

Om oss

Om oss

Fiskhallen Sorunda är den hållbara specialistgrossisten inom sjömat. Vi förser restauranger, hotell, kursgårdar och storkök i hela Sverige med råvaror och förädlade produkter från sjö och hav.
Vårt ansvar

Hållbarhet

Vårt ansvar

Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är, och har alltid varit, en viktig del av vår verksamhet. Vi tror på ständig förbättring och arbetar aktivt för att bidra till en hållbar utveckling.
Kontakta oss

Kontakt

Kontakta oss

Här på vår kontakt- och hjälpsida hittar du våra kontaktuppgifter. Du hittar även svar på de vanligaste frågorna som vi får.