Till sidans huvudinnehåll
Om oss

Om oss

Om oss

Fiskhallen Sorunda är den hållbara specialistgrossisten inom sjömat. Vi förser restauranger, hotell, kursgårdar och storkök i hela Sverige med råvaror och förädlade produkter från sjö och hav.
Vi erbjuder ett säsongsbetonat sortiment som styrs efter tillgång, vi vägleder dig så att du som kund kan känna dig trygg i att du gör hållbara val.

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners vill vi vara med och utveckla sjömatsbranschen. Genom att vara länken mellan fiskarens kunskap, kundens önskemål och ny forskning kan vi bidra till ett långsiktigt vattenbruk och fiske. Att förändras ser vi som något positivt, det gör att vi ligger i framkant i utvecklingen som i sin tur inspirerar våra kunder. Vi är i ständig förändring och söker alltid efter nya idéer och möjligheter.

Filmen om ossVårt ansvar

Hållbarhet

Vårt ansvar

För oss på Fiskhallen Sorunda är det en självklarhet att ta ansvar för vår jord och alla varelser vi delar den med. Vi vill vara en positiv förändringskraft i samhället vi verkar i och eftersträvar hållbarhet i alla led. Våra värderingar genomsyrar allt vi gör. Det är utifrån dessa värderingar våra kunder, leverantörer och vår personal upplever oss varje dag.

Jobba hos oss

Karriär

Jobba hos oss

Fiskhallen Sorunda ska vara en mångkulturell arbetsplats som speglar samhället. Vår övertygelse är att mångfald berikar, och att det är en förutsättning för att skapa inkluderande och innovativa företag. Vi ger vår personal stor frihet samtidigt som vi förväntar oss ett stort ansvarstagande. Hög moral och god etik, människors lika värde är en självklarhet för alla som jobbar hos oss. Ett givet mål är att våra arbetsplatser ska vara hälsosamma och säkra med friska och trygga medarbetare.

En del av Martin & Servera-gruppen

Fiskhallen Sorunda är ett dotterbolag till Martin & Servera som ägs av Axel Johnson AB. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Kötthallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Martin & Servera Restaurangbutiker.

Samtliga bolag verkar inom restaurang- och storköksbranschen med gemensamma värderingar, ansvar och en långsiktig målsättning: Att erbjuda ett attraktivt sortiment med konkurrenskraftiga produkter utan att ge avkall på kvalitet, produktkrav, anställdas rättigheter och arbetsförhållanden eller den yttre miljön. 

Mer om Fiskhallen

Vårt sortiment

Sortiment

Vårt sortiment

Vi erbjuder ett säsongsbetonat sortiment som styrs efter tillgång, vi vägleder dig så att du som kund kan känna dig trygg i att du gör hållbara val.
Våra fiskare

Våra fiskare

Våra fiskare

För oss på Fiskhallen Sorunda är det en självklarhet att ta ansvar för vår jord och alla varelser vi delar den med. Vi vill vara en positiv förändringskraft i samhället vi verkar i och eftersträvar hållbarhet i alla led. Tillsammans med våra leverantörer av sjömat strävar vi ständigt efter hållbarhet och respekt för våra hav och sjöar. Nedan finner du ett urval av våra leverantörer.
Kontakta oss

Kontakt

Kontakta oss

Här på vår kontakt- och hjälpsida hittar du våra kontaktuppgifter. Du hittar även svar på de vanligaste frågorna som vi får.