Till sidans huvudinnehåll
Picked by Sorunda

Sortiment

Picked by Sorunda

Picked by Sorunda är ett sigill för produkter och råvaror som är utvalda av oss på Sorundahallarna på grund av extra fin kvalitet och sortering.
Vi säljer service där produkter ingår. Det betyder bland annat att vi är måna om att man ska få det man vill ha, när man vill ha det och att man ska kunna använda allt det man har betalat för. Vi skär och förädlar våra råvaror med passion och precision, ofta i samråd med våra kunder, och packar sedan allt omsorgsfullt så att de i sin tur kan leverera allra högsta kvalitet.Picked By Sorunda är ett sigill för produkter och råvaror som är utvalda av oss på Sorundahallarna på grund av extra fin kvalitet och sortering. Ofta föregås detta av ett nära samarbete med producent eller leverantör som också är måna om att leverera det allra bästa till oss och våra medarbetare är alltid de som ser till att våra leveranser håller måttet för vårt sigill.

Läs mer om vårt sortiment

Rök

Sortiment

Rök

Röken ligger ofta tät över Fiskhallen Sorunda. Vår ugn utnyttjas i stort sett varje dag och tillsammans med våra kunder utvecklar vi smaker och testar gränser för vad som går att röka.
Levande skaldjur

Sortiment

Levande skaldjur

Alla kockar vill arbeta med så färska råvaror som möjligt och när det kommer till fisk och skaldjur är det ännu viktigare.
Egen produktion

Sortiment

Egen produktion

I vår egen produktion rensas, tvättas och skärs fisk och skaldjur för att underlätta våra kunders vardag. Låt oss hjälpa till!