Till sidans huvudinnehåll
Egen produktion

Sortiment

Egen produktion

I vår egen produktion rensas, tvättas och skärs fisk och skaldjur för att underlätta våra kunders vardag. Låt oss hjälpa till!
I vår toppmoderna produktion strax söder om Stockholm arbetar vi för att med säker hand och vass kniv underlätta vardagen för våra kunder. När inte händerna räcker till har vi hjälp från en modern maskinpark som möjliggör för oss att portionsskära fisk efter våra kunders behov – alltifrån vikt per bit till vinkel på snittet.

En sak är säker, varje filé och varje bit som vi levererar ska gå att använda och vi lägger stor vikt vid att förpacka allting varsamt och noggrant och med största möjliga hänsyn till miljön. Därför har vi bestämt oss för att aldrig leverera i frigolit och att ta ansvar för att den frigolit vi får till oss mals ned och skickas till återvinning eller återbruk.

Fiskhallen Sorunda är certifierade för att hantera ekologisk, KRAV-märkt samt ASC- och MSC-märkt råvara. Det är vi stolta över.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig! Du hittar alla uppgifter här

Läs mer om våra tjänster

Picked by Sorunda

Sortiment

Picked by Sorunda

Picked by Sorunda är ett sigill för produkter och råvaror som är utvalda av oss på Sorundahallarna på grund av extra fin kvalitet och sortering.
Levande skaldjur

Sortiment

Levande skaldjur

Alla kockar vill arbeta med så färska råvaror som möjligt och när det kommer till fisk och skaldjur är det ännu viktigare.
Rök

Sortiment

Rök

Röken ligger ofta tät över Fiskhallen Sorunda. Vår ugn utnyttjas i stort sett varje dag och tillsammans med våra kunder utvecklar vi smaker och testar gränser för vad som går att röka.