Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning
Nyheter från Fiskhallen
Nyhet

Sorundahallarna är laddade för leverans!

Nyhet

Kvinnor som vill tävla i gastronomi: se hit!

För att uppmuntra och stötta fler kvinnor till att ta steget att tävla inom gastronomi är Sorundahallarna stolt samarbetspartner till initiativet ”Kvinnor i branschen som vill tävla”.
Nyhet

Tid för skrei!

Skrei har kommit att bli en älskad råvara som hör årets början till och nu är den äntligen här
Nyhet

Cirkulärt foder gör svensk regnbågslax grön

Genom att samla aktörer från hela livsmedelskedjan med fiskodlare, fodertillverkare, livsmedelsgrossister, restauranger och dagligvaruhandel, har Axfoundation och SLU tillsammans med bland andra Axfood, Sorundahallarna, Urban Deli och Älvdalslax bevisat att det går att odla en miljövänlig och smakrik svensk fisk i stor skala. I ett pilotprojekt delfinansierat av Vinnova har en ”grön” regnbågslax av hög gastronomisk kvalitet tagits fram.
Nyhet

Äntligen premiär för löjrom

För två veckor sedan anordnades ett löjromsevent på Sorundahallarna för ett 30-tal kunder och kockar. Tryggve från Junköfiskarna var på besök för att berätta om årets kraftigt minskade fiskekvot och om sitt arbete med att ursprungsskydda Kalix Löjrom, ett arbete som tagit Yngve och Junköfiskarna 4 år.
Nyhet

Välkommen till nya fiskhallen.se

Som du säkert redan har märkt har vi på Fiskhallen Sorunda gett vår hemsida en ny kostym med syfte att skapa bättre användarvänlighet och för att enklare hitta och söka relevant information.

Nyhet

Doft av augusti

Är det något sinne som tränas i Fiskhallen så är det doftsinnet, det går inte att undgå när det är högsäsong för olika råvaror. Och augusti är kräftans tid.
Nyhet

Sorundahallarnas unika sortiment nu hos Restaurangbutikerna

Lite mer utvalt är konceptnamnet på det nya samarbetet mellan Sorundahallarna och Martin & Serveras Restaurangbutiker.
Nyhet

Vi söker ny kollega

Ser du dig själv som en fiskförädlare med öga för perfektion? Då kanske du är vår nya kollega.

Vi söker dig som har ett äkta sjömatsintresse och vet hur du får fram de absolut finaste filéerna. Som fiskförädlare är du en av de viktigaste spelarna i vår kedja. Du är den som har koll på hur havsaborren ska fjällas, marulken ska fileas och gäddan malas. Du är ansvarstagande och har ett öga för perfektion, det är ditt hantverk som kundens ögon kommer att mötas av då de packar upp dagens leverans. Service och kundfokus är verkligen din grej!

Läs mer och sök tjänster här

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.