Till sidans huvudinnehåll

Välkommen till nya fiskhallen.se

Välkommen till nya fiskhallen.se

Som du säkert redan har märkt har vi på Fiskhallen Sorunda gett vår hemsida en ny kostym med syfte att skapa bättre användarvänlighet och för att enklare hitta och söka relevant information.

Här på vår nya hemsida kan du läsa om bland annat vårt sortiment, våra råvaror och om de producenter vi samarbetar med. Du kan också snabbt och enkelt ta reda på kontaktinformation och öppettider under fliken Kontakta oss.

Eftersom vårt sortiment ständigt är i rörelse och förändras efter väder, vind, utbud och efterfrågan kommer det även att spegla informationen du kan hitta här. Vi kommer löpande att fylla på sidorna med nyheter, mer råvarukunskap och fler presentationer av våra producenter så håll utkik!

Vi finns självklart fortfarande bara ett samtal bort, det går jättebra att ringa till oss om du har några frågor och funderingar eller kanske önskemål om vad du vill se mer av här.

Hoppas att du ska gilla vår nya kostym lika mycket som vi gör!

Fler nyheter

Doft av augusti

Nyhet

Doft av augusti

Är det något sinne som tränas i Fiskhallen så är det doftsinnet, det går inte att undgå när det är högsäsong för olika råvaror. Och augusti är kräftans tid.
Sorundahallarnas unika sortiment nu hos Restaurangbutikerna

Nyhet

Sorundahallarnas unika sortiment nu hos Restaurangbutikerna

Lite mer utvalt är konceptnamnet på det nya samarbetet mellan Sorundahallarna och Martin & Serveras Restaurangbutiker.
Sidan skapades 2021-08-26