Till sidans huvudinnehåll

Kvinnor som vill tävla i gastronomi: se hit!

Kvinnor som vill tävla i gastronomi: se hit!
För att uppmuntra och stötta fler kvinnor till att ta steget att tävla inom gastronomi är Sorundahallarna stolt samarbetspartner till initiativet ”Kvinnor i branschen som vill tävla”.
Den 28-29 mars bjuds kvinnor i restaurangbranschen som är nyfikna och intresserade av att tävla inom gastronomi in till Werners Gourmetservice för två dagar fullspäckade med inspiration, kunskap och nätverkande. Deltagarna kommer att få lyssna på olika föreläsningar av kvinnor som har erfarenhet av tävling samt njuta av god mat och dryck.

På plats är flera av Sveriges vassaste leverantörer som kommer att dela med sig av sina erfarenheter från tävlingssammanhang, men också av kunskap från respektive produktområde.

Välkommen att anmäla dig till två goda dagar i Skara!

Föreläsare

Marie Skogström: coach för Svenska Kocklandslaget. Äger och driver Mat & Vin Slottsparken, Malmö
Jessie Sommarström: Vinnare Årets Kock 2022. Kreativ ledare för Urban Deli och på Axfoundations livsmedelsutvecklingscentrum Torsåker gård.
Louise Johansson: Louise är den första som vunnit både Sveriges Mästerkock och Kockarnas Kamp och dessutom tagit brons i Årets Kock.

När: 28 mars 09:30 till 29 mars ca 14:30
Var: Werners Gourmetservice, Kämpagatan 3 Skara
Pris: 1500 kr Föreläsningar, boende, luncher och middag ingår i kostnaden och bokas av Werners. Anmälan görs till: ida.holm@wgs.se Skriv namn, arbetsplats kontaktuppgifter och ev. allergier
Frågor kan ställas till projektledare Ida Holm ida.holm@wgs.se / 070- 938 37 96.

Samarbetspartners

Werners Gourmetservice
Provinum
Sundqvist
Arla Unika
Segers
Sorundahallarna

Tillsammans skapar vi magi!

Bild: Martin & Servera

Läs mer

Om oss

Om oss

Om oss

Fiskhallen Sorunda är den hållbara specialistgrossisten inom sjömat. Vi förser restauranger, hotell, kursgårdar och storkök i hela Sverige med råvaror och förädlade produkter från sjö och hav.
Vårt sortiment

Sortiment

Vårt sortiment

Vi erbjuder ett säsongsbetonat sortiment som styrs efter tillgång, vi vägleder dig så att du som kund kan känna dig trygg i att du gör hållbara val.
Råvarukunskap

Råvarukunskap

Råvarukunskap

Vi vill vara en positiv förändringskraft i samhället som vi verkar i och eftersträvar hållbarhet i alla led. Här kan du läsa om de råvaror som finns i vårt sortiment och hos oss hittar du aldrig rödlistade eller hotade arter som fiskats eller fångats på ett oetiskt vis. Det lovar vi.
Sidan skapades 2023-02-15