Till sidans huvudinnehåll

Sorundahallarnas unika sortiment nu hos Restaurangbutikerna

Sorundahallarnas unika sortiment nu hos Restaurangbutikerna
Lite mer utvalt är konceptnamnet på det nya samarbetet mellan Sorundahallarna och Martin & Serveras Restaurangbutiker.
Konceptet med tillhörande butiksdesign är tänkt att kunna erbjuda restaurangbutikernas kunder aktuella och spännande produkter på en säsongsbaserad grund.

– Genom den här gemensamma satsningen ger man restaurangbutikernas kunder, såsom mindre restauranger och caféer som vanligtvis inte handlar av hallarna, samt öppna upp för de ca. 26 000 privatpersonerna som är medlemmar i restaurangbutikernas ”Matklubben” att kunna handla varor från Sorundahallarna, Kenneth Hellberg, försäljningschef Sorundahallarna.

I butikerna kommer Lite mer utvalt att ramas in tydligt med hjälp av en speciellt framtagen butiksdesign som ger en känsla av ett genuint hantverk och respekt för råvarorna.

-Vi är stolta över den kunskap och det utbud som Sorundahallarna erbjuder, säger Charbel Gabbour, verksamhetschef Martin & Servera Restaurangbutiker.

Tanken är att produkterna i butikerna ska vara ett levande sortiment som ska kunna växa och anpassa sig efter kundernas efterfrågan. Redan nu kan man exempelvis hitta färsk ”pico de gallo”, brunoise på rotfrukter, färsk skuren frukt och kallpressade juicer från Grönsakshallen. Färska korvar, dubbelmald kalvfärs, smashburgare från Fällmans.

Det går också att fisk och skaldjur från Fiskhallen Sorunda via ett formulär på Martin & Servera Restaurangbutikernas hemsida. I sortimentet hittar du fjällrödingfilé, hälleflundrafilé, piggvarsfilé. Kalix Löjrom och Ostron Marenne. Lite mer utvalt helt enkelt.

Klicka här för att komma till beställningsformuläret.

Upptäck mer

Rök

Sortiment

Rök

Röken ligger ofta tät över Fiskhallen Sorunda. Vår ugn utnyttjas i stort sett varje dag och tillsammans med våra kunder utvecklar vi smaker och testar gränser för vad som går att röka.
Levande skaldjur

Sortiment

Levande skaldjur

Alla kockar vill arbeta med så färska råvaror som möjligt och när det kommer till fisk och skaldjur är det ännu viktigare.
Egen produktion

Sortiment

Egen produktion

I vår egen produktion rensas, tvättas och skärs fisk och skaldjur för att underlätta våra kunders vardag. Låt oss hjälpa till!
Älvdalslax

Våra fiskare

Älvdalslax

I Älvdalen odlas det svensk fisk på ett hållbart sätt, där kvalitet alltid går före kvantitet.  Här föds det upp och säljs regnbågslax, regnbågsrom och yngel. Varje vår skördas den rosaröda, fasta rommen. En del läggs varsamt i burkar till försäljning, en del blir till nya fiskar.