Till sidans huvudinnehåll
Carelian Caviar

Våra fiskare

Carelian Caviar

Carelian Caviar är en hållbar - och 100% naturlig - premiumprodukt, som odlas i kristallklara nordiska vatten i vackra Nord-Carelia, Finland.
Carelian Caviar använder sig av en avancerad och miljövänlig odlingsteknik, systemet, som möjliggör kvalitetskontroll från lek till rom. Det resulterar i en lyxig kaviar med perfekt balanserad konsistens, arom och smak. 

Varken fiskarna eller caviaren behandlas på något sätt med hormoner, antibiotika, artificiella färgämnen, kemikalier eller konserveringsmedel. Odling av störar på detta sätt hjälper dessutom till att bevara den vilda störpopulationen. 

Traditionellt har kaviarproduktion handlat om mystik. Carelian Caviar är transparenta, de strävar efter att göra världens bästa kaviar och berättar gärna för människor hur. Se gärna Youtube-klippet nedan.
Vi bryr oss om miljön och behandlar vår fisk - liksom naturen omkring oss - med respekt.
“Vi bryr oss om miljön och behandlar vår fisk - liksom naturen omkring oss - med respekt.”

- Carelian Caviar

Se filmen om Carelian Caviar.

Carelian Caviar

www.careliancaviar.com
Produkter

Carelian Caviar Classic, Nordic Black, Nordic Chef Caviar, Nordic Imperial och Nordic Royal.

Producenter

En grupp entreprenörer bestående av finska fiskodlare

Adress

Satakunnankatu 10
78300 Varkaus, Finland

Upptäck fler sjömatsproducenter

Havstenssunds ostron

Våra fiskare

Havstenssunds ostron

Sveriges första kommersiella odling av ostron. Odlingarna ligger i närheten av Havstenssund i Norra Bohuslän som dessutom är ett gammalt och välkänt centrum för ostronhandel.
Älvdalslax

Våra fiskare

Älvdalslax

I Älvdalen odlas det svensk fisk på ett hållbart sätt, där kvalitet alltid går före kvantitet.  Här föds det upp och säljs regnbågslax, regnbågsrom och yngel. Varje vår skördas den rosaröda, fasta rommen. En del läggs varsamt i burkar till försäljning, en del blir till nya fiskar.
Klädesholmen

Våra fiskare

Klädesholmen

Redan på femtonhundratalet var Klädesholmen ett välkänt fiskeläge utanför Tjörn. Platsens starka anknytning till sillen har varit påtaglig under många hundratals år. I generation efter generation har vi här på ön utvecklat sillen till en inlagd delikatess. Nu har kvarvarande familjer förenat sig under varumärket Klädesholmen för att bevara den svenska silltraditionen.
Orust shellfish

Våra fiskare

Orust shellfish

Orust shellfish bedriver odling och fiskeverksamhet av blåmusslor och ostron i den Bohuslänska fjorden. Fjordsystemet och naturen där är fantastiskt rena och fina.