Till sidans huvudinnehåll
Kewa Fisk

Våra producenter

Kewa Fisk

Kewa Fisks produkter kommer från leverantörer över hela världen. Det viktigaste för Kewa Fisk är kvalité och hållbarhet! Fiskhallen köper ostron, hummer, odlad fisk och andra exotiska fiskar av Kewa fisk.

Kewa Fisk erbjuder de finaste produkterna med den högsta kvaliten från olika platser över hela världen. De gör allt för att säkerställa att vi endast erbjuds den finaste fisken och de bästa skaldjuren som går att uppbringa.

För oss handlar inte kvalité bara om att produkterna lever upp till våra krav, utan också att det ska vara så lite negativ påverkan av naturen som möjligt under fisket.

- Kewa Fisk

Upptäck fler fisk- och skaldjursproducenter

Älvdalslax

Våra fiskare

Älvdalslax

I Älvdalen odlas det svensk fisk på ett hållbart sätt, där kvalitet alltid går före kvantitet.  Här föds det upp och säljs regnbågslax, regnbågsrom och yngel. Varje vår skördas den rosaröda, fasta rommen. En del läggs varsamt i burkar till försäljning, en del blir till nya fiskar.
Klädesholmen

Våra fiskare

Klädesholmen

Redan på femtonhundratalet var Klädesholmen ett välkänt fiskeläge utanför Tjörn. Platsens starka anknytning till sillen har varit påtaglig under många hundratals år. I generation efter generation har vi här på ön utvecklat sillen till en inlagd delikatess. Nu har kvarvarande familjer förenat sig under varumärket Klädesholmen för att bevara den svenska silltraditionen.
Orust shellfish

Våra fiskare

Orust shellfish

Orust shellfish bedriver odling och fiskeverksamhet av blåmusslor och ostron i den Bohuslänska fjorden. Fjordsystemet och naturen där är fantastiskt rena och fina.
Junköfiskarna

Våra fiskare

Junköfiskarna

Junköfiskarna drivs av familjen Ökvist som levt av och med havet på ön Junkön i Bottenviken sedan 1700-talet. Här bedrivs småskaligt kustfiske och man fiskar lax, strömming, sik, havsöring och siklöja.