Till sidans huvudinnehåll
Troika Seafood

Våra fiskare

Troika Seafood

Troika Seafood är en grupp av norska företag som fiskar i olika zoner i nordligaste Europa (Lapplandia).
Troika Seafood är extremt noga med att värna både om miljö och hållbarhet. Härifrån tar Fiskhallen sina levande kungskrabbor! Alla krabborna är  försedda med en  QR-kod som förser oss med mer information om både vem som fiskat och var.
Krabborna fiskas av ett företag som heter Norway king crab


Upptäck fler fiskare

Klädesholmen

Våra fiskare

Klädesholmen

Redan på femtonhundratalet var Klädesholmen ett välkänt fiskeläge utanför Tjörn. Platsens starka anknytning till sillen har varit påtaglig under många hundratals år. I generation efter generation har vi här på ön utvecklat sillen till en inlagd delikatess. Nu har kvarvarande familjer förenat sig under varumärket Klädesholmen för att bevara den svenska silltraditionen.
Havstenssunds ostron

Våra fiskare

Havstenssunds ostron

Sveriges första kommersiella odling av ostron. Odlingarna ligger i närheten av Havstenssund i Norra Bohuslän som dessutom är ett gammalt och välkänt centrum för ostronhandel.
Stolt Sea Farm

Våra fiskare

Stolt Sea Farm

Stolt Sea Farm är ett av världens största landbaserade fiskodlingsföretag. Företaget är innovativt och jobbar med miljövänliga lösningar. Företaget finns i fem länder i Europa och i Spanien finns åtta odlingar.
Carelian Caviar

Våra fiskare

Carelian Caviar

Carelian Caviar är en hållbar - och 100% naturlig - premiumprodukt, som odlas i kristallklara nordiska vatten i vackra Nord-Carelia, Finland.